Δημοτικό Συμβούλιο 2012-2016

Δήμαρχος

Γεννήθηκε στις 24 Απρίλιου το 1973 στην Αμμόχωστο και αποφοίτησε από το Λύκειο Παραλιμνίου το 1990. 

Γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1964 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και κατοικεί στη Δερύνεια. Είναι νυμφευμένος με την Ευφροσύνη Καλλικά, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά: τον Κωνσταντίνο, τη Φωτεινή και την Κατερίνα. 

Γόνος του Πολύκαρπου Πολυκάρπου και της Λυσσάνδρας Ψάλτη Πολυκάρπου. Έχει γεννηθεί στις 05/10/1982 με αριθμό ταυτότητας 841073. Τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις τις έχει εκπληρώσει από το 2000-2002 στο Τάγμα 611 του Πεζικού και η οικογενειακή του κατάσταση δηλώνεται ως άγαμος . Είναι απόφοιτος του University of Leicester Αγγλίας , στο τμήμα Business Administration με πτυχίο Management Studies και εξειδίκευση στο Marketing.

Αντιδήμαρχος

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1970. Είναι νυμφευμένος με τη Μαργαρίτα Γεωργίου. Έχουν δύο παιδιά, τη Στάλω και τη Σωτηρία.

Γεννήθηκε στο Τραχώνι Κυθρέας το 1949 και φοίτησε στο δημοτικό σχολείο του χωριού της. Απεφοίτησε από το Γυμνάσιο Θηλέων Παλλουριώτισσας (Λευκωσίας) το 1967. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου, απ' όπου απεφοίτησε το 1970. Υπήρξε αριστούχος φοιτήτρια και τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο Επίδοσης και το βραβείο Διδακτικής Εξάσκησης.

Είναι 53 ετών από τη Δερύνεια. Εργάζεται ως κατασκευαστής αλουμινίων, είναι παντρεμένος με την Ανδρούλα Κουρουνιάδη και έχει 3 παιδιά.

Κατάγεται από την Κάτω Δερύνεια και είναι πενήντα εννέα ετών. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Αμμοχώστου και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Μεγάλωσε και ζει στη Δερύνεια. Είναι 48 χρονών, παντρεμένη με το Θεόδωρο Δημητρίου Αρτέμη από το Λευκόνοικο και έχει 3 παιδιά: το Δημήτρη, τον Πιερή και τη Μαριλένα. Είναι διπλωματούχος στον κλάδο Business and Finance και πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως λογίστρια στη ΣΠΕ Δερύνειας. 

Είναι 45 χρονών. Κατάγεται από τη Δερύνεια, είναι παντρεμένη με τον Πανίκο Γεωργίου Τρυπινιώτη και έχει τρία παιδιά. Είναι επιχειρηματίας. Είναι απόφοιτος της σχολής KIMON στο Εxecutive Ηousekeeper.