Δήμαρχος

Γεννήθηκε στις 24 Απρίλιου το 1973 στην Αμμόχωστο και αποφοίτησε από το Λύκειο Παραλιμνίου το 1990. 

Μετά τη συμπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας μετέβη στη Γερμανία, όπου σπούδασε γερμανική και αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Λειψίας, ενώ παρακολούθησε μαθήματα αγγλικής και γαλλικής φιλολογίας στα Πανεπιστήμια Λιντς Ηνωμένου Βασιλείου και Μετς Γαλλίας. Σπούδασε, επίσης, Διεθνείς Σχέσεις στην Κύπρο.

Μετά την επιστροφή του στην Κύπρο εργάστηκε ως αδειούχος ξεναγός του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Εργάστηκε και ως καθηγητής και αντικαταστάτης καθηγητής Αγγλικών και Γερμανικών σε ιδιωτικές σχολές, σε σχολεία Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης καθώς και σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Από το 2008 μέχρι την εκλογή του ως δήμαρχος, το Δεκέμβριο του 2011, εργάστηκε ως Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης. Διετέλεσε Γραμματέας της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Δερύνειας από το 2008 μέχρι το 2011. Υπήρξε ποδοσφαιριστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης Δερύνειας. Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ομάδας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αναγέννησης Δερύνειας. Έχει γράψει αρκετά άρθρα, τα οποία φιλοξενήθηκαν σε ολόκληρο τον Κυπριακό Τύπο.

Είναι νυμφευμένος με τη Φωτείνα Α. Βασιλείου, πρόσφυγα από το Πατρίκι Αμμοχώστου, ζωγράφο, καθηγήτρια τέχνης, με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον Ανδριανό.