Γόνος του Πολύκαρπου Πολυκάρπου και της Λυσσάνδρας Ψάλτη Πολυκάρπου. Έχει γεννηθεί στις 05/10/1982 με αριθμό ταυτότητας 841073. Τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις τις έχει εκπληρώσει από το 2000-2002 στο Τάγμα 611 του Πεζικού και η οικογενειακή του κατάσταση δηλώνεται ως άγαμος . Είναι απόφοιτος του University of Leicester Αγγλίας , στο τμήμα Business Administration με πτυχίο Management Studies και εξειδίκευση στο Marketing.

Από το 2005 μέχρι το 2011 έχει εργαστεί ως διευθυντής στην εταιρεία Polycarpos A. Polycarpou Ltd (Esso Petrol Station) στο Παραλίμνι και στην L&A Polycarpou Brothers Ltd (Play4all Bowling center) στο Παραλίμνι. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος των πτυχίων GCE και IELTS. Χειρίζεται με ευκολία την Word, Excel, Power Point και Internet στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στα κοινωνικά δρώμενα αποτελεί ένα από τους κύριους διοργανωτές του Sensation Beach Party , μια από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις της Δερύνειας αλλά και της Κύπρου ολόκληρης και κατέχει τη θέση του αντιπρόεδρου στο Αθλητικό Σωματείο Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας (Derynia Futsal). 

Στις εκλογές του 2011 έχει εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος και ο μισθός του ως σύβουλος κατατίθεται σε Φιλανθρωπικά και Κοινωνικά Ιδρύματα της Δερύνειας. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 99-454354 και στο email του: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .