Μεγάλωσε και ζει στη Δερύνεια. Είναι 48 χρονών, παντρεμένη με το Θεόδωρο Δημητρίου Αρτέμη από το Λευκόνοικο και έχει 3 παιδιά: το Δημήτρη, τον Πιερή και τη Μαριλένα. Είναι διπλωματούχος στον κλάδο Business and Finance και πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως λογίστρια στη ΣΠΕ Δερύνειας. 

Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Πρόεδρος του Χορευτικού Συγκροτήματος του Δήμου Δερύνειας, εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΣΚΕ Δερύνειας και συμμετέχει ως μέλος στις επιτροπές Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας, Νεολαίας και Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2007-2011 και παράλληλα Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης. Την περίοδο αυτή κατείχε τη θέση του Ταμία της Σχολικής Εφορείας Δερύνειας και το Φεβρουάριο του 2008 εκλέγηκε Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Δερύνειας. Κατά την πενταετία αυτή εκλέγηκε μέλος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, πρόεδρος του χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου Δερύνειας, και εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΣΚΕ.

Συμμετείχε ενεργά στους συνδέσμους γονέων από το 1986. Διετέλεσε πρόεδρος Συνδέσμων Γονέων του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου και του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Δερύνειας, Γραμματέας του Συνδέσμου Γονέων Γυμνασίου Παραλιμνίου, Ταμίας στη Γραμματεία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αμμοχώστου και μέλος του Διοικητικoύ Συμβουλίου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η εμπλοκή της στους Συνδέσμους αυτούς της έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχει σε επιτροπές για την υγεία, ασφάλεια και ευημερία του παιδιού.

Δημήτρη Λιπέρτη 12

CY-5380 Δερύνεια

Τηλ. 23824164

Κιν. 99520166