Ο Δήμος Δερύνειας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, σώμα ή αρχή να υποβάλει από τις 2/10/2017 εγγράφως στο Πολεοδομικό Συμβούλιο, αιτιολογημένες απόψεις ή εισηγήσεις αναφορικά με την εκπόνηση του Τοπικού Σχεδίου Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Δερύνειας της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Για τη διευκόλυνση κάθε ενδιαφερόμενου, αναφέρεται ότι η Έκθεση Εκπόνησης του Τοπικού Σχεδίου Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Δερύνειας, καθώς επίσης και τα Δημοσιευμένα Τοπικά Σχέδια του Δήμου Δερύνειας του 2003 που ισχύει σήμερα και του 2012 που έχει ακυρωθεί με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, είναι καταχωρημένα στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εσωτερικών, του Πολεοδομικού Συμβουλίου και του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.moi.gov.cy, https://goo.gl/Zbg9UX και www.moi.gov.cy/tph αντίστοιχα.

Το Τοπικό Σχέδιο Δερύνειας διατίθεται προς μελέτη και στα γραφεία του Δήμου Δερύνειας.

Το Ειδικό Έντυπο Πρόσκλησης (Ε.Ε.Π.), το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την υποβολή απόψεων ή εισηγήσεων, διατίθεται στις πιο πάνω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και στα γραφεία του Δήμου Δερύνειας. Τελευταία ημερομηνία υποβολής του εντύπου αυτού είναι η 31/10/2017 κατά τις εργάσιμες ώρες στα γραφεία του Πολεοδομικού Συμβουλίου στην οδό Κινύρα 5-6, 1102 Λευκωσία ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Δήμος Δερύνειας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 16/10/2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Κέντρο Ενηλίκων Δήμου Δερύνειας, ανοικτή πανδημοτική συγκέντρωση για ενημέρωση του κάθε ενδιαφερόμενου, για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και τις προτάσεις που θα υποβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας. Από τις 6.30 μ.μ. την ίδια μέρα, θα διατίθενται στον χώρο τα Ειδικά Έντυπα και πληροφορίες στον κάθε ενδιαφερόμενο από το προσωπικό του Δήμου.