Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης και Κινητοποίησης Μαθητών

Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης και Κινητοποίησης Μαθητών

Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης και Κινητοποίησης Μαθητών

Σας ενημερώνουμε ότι ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει για πρώτη φορά  Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης και Κινητοποίησης Μαθητών, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 05 Ιουλίου στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου. Σκοπός της καλοκαιρινής σχολής είναι η προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη αλλά και η απόκτηση δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν πιο αποδοτικοί, τόσο ως μαθητές αλλά και ως ενεργοί πολίτες στη σύγχρονη κοινωνία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να κοινωνικοποιηθούν, να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν σε κάθε στάδιο της σχολής. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σχολής, θα γίνονται βιωματικά εργαστήρια, εκδρομές και διάφορες δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές θεματικές τις οποίες θα παρουσιάσουν καταρτισμένοι εισηγητές και εκπαιδευτές από όλη την Κύπρο.

 Η σχολή αφορά μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου και Α’ & Β’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών.

Το κόστος συμμετοχής είναι €10 ανά άτομο. Οι λήπτες Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα συμμετέχουν δωρεάν, μετά την προσκόμιση της απαραίτητης σχετικής βεβαίωσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να Δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019.

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε μαθητές και μαθήτριες να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και εφόδια που θα τους βοηθήσουν στα μετέπειτα στάδια της ζωής τους.

 Για πληροφορίες όπως επικοινωνήσετε στο 23 722292.