«Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2022-23» στον Δήμο Δερύνειας

Δελτίο Τύπου 12.12.2022
«Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2022-23» στον Δήμο Δερύνειας

«Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2022-23» στον Δήμο Δερύνειας

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στον ακριτικό Δήμο Δερύνειας οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, οι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, τα βιωματικά εργαστήρια, γυμναστικές επιδείξεις κ.ά. για μικρούς και μεγάλους, στα πλαίσια του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού». 

Η ανταπόκριση του κοινού, των ξένων και ντόπιων επισκεπτών είναι εντυπωσιακή και ο στόχος του Δήμου Δερύνειας να προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία σε όλους τους ντόπιους και ξένους περιηγητές επιτυγχάνεται.  Μεγάλο ενδιαφέρον για να επισκεφθούν και να συμμετάσχουν στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», επιδεικνύεται από Εκπαιδευτήρια και Οργανωμένα Σύνολα τόσο της περιοχής όσο και από άλλες επαρχίες.

Στον χώρο του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» λειτουργούν παράλληλα περίπτερα με παραδοσιακά φαγητά, εδέσματα, γλυκά, ποτά, χειροτεχνίες, κατασκευές κ.ά.

Ο Δήμος Δερύνειας καλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, τη γιγαντοφράουλα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας που προκήρυξε το Υφυπουργείο Τουρισμού.  Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023.