Εκπαιδευτικό πρόγράμμα «The Steamers»

Εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής
Εκπαιδευτικό πρόγράμμα «The Steamers»

Εκπαιδευτικό πρόγράμμα «The Steamers»

Συνεργασία Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και Δήμου Δερύνειας για πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «The Steamers» στο Δήμο Δερύνειας
Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και ο Δήμος Δερύνειας ανακοινώνουν την πιλοτική εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος «The Steamers» στον Δήμο Δερύνειας από τον προσεχή Οκτώβριο.
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα προσφερθούν εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά δημοτικής εκπαίδευσης, σε απογευματινό χρόνο, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στη Λεωφόρο Αμμοχώστου 26 (στον όροφο του Δημαρχείου).
Η εκπαιδευτική ρομποτική θεωρείται μια πολύ ενδιαφέρουσα, δημιουργική αλλά και διασκεδαστική δραστηριότητα. Μέσα από το μάθημα της εκπαιδευτικής ρομποτικής συνδυάζεται το παιχνίδι με τη μάθηση, ενώ το παιδί που ασχολείται από μικρή ηλικία με την ρομποτική μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη κριτική του σκέψη και τη δημιουργικότητα του καθώς και την ικανότητα να επιλύει προβλήματα.
Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος  EΔΩ
Ο συνολικός αριθμός των συναντήσεων ανά εργαστήριο, είναι 30 ετησίως και τα δίδακτρα είναι 60 ευρώ για όλο τον χρόνο. Ισχύουν εκπτώσεις αλλά και εξαιρέσεις από τα δίδακτρα σε όσους είναι λήπτες ΕΕΕ.
Οι ώρες και μέρες των εργαστηρίων καθώς και οι εκπαιδευτές που θα τα αναλάβουν έχουν ως εξής:
 
Δευτέρα 15:30 - 17:00
Τετάρτη 14:00 - 15:30
 
Τα μαθήματα ξεκινούν 14 Οκτωβρίου.
 
Περισσότερες πληροφορίες στον παγκύπριο αριθμό 7777-7051
Ελάτε στο The Steamers! Ελάτε στο μέλλον! Εγγραφείτε ΤΩΡΑ!