Ευχές Δήμου Δερύνειας για Καλό Πάσχα

Δελτίο Τύπου 16.04.2020
Ευχές Δήμου Δερύνειας για Καλό Πάσχα

Ευχές Δήμου Δερύνειας για Καλό Πάσχα

Ο Δήμαρχος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το Προσωπικό του Δήμου Δερύνειας, εύχονται στους πολίτες Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η ανθρωπότητα με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι δημότες Δερύνειας πρόβαλαν με τις πράξεις τους την αλληλεγγύη και την ανάγκη για βοήθεια και προσφορά προς τους πάσχοντες.

Ο Δήμος Δερύνειας συγχαίρει τους δημότες για τη συμμόρφωσή τους με τις σχετικές οδηγίες και τα διατάγματα και καλεί τον κόσμο να περιορίσει τις διακινήσεις και να παραμείνει στο σπίτι. Ο περιορισμός έχει και τα θετικά του στοιχεία, αφού αφιερώνουμε πιο πολύ χρόνο στους δικούς μας ανθρώπους και προσφέρουμε πιο πολλή αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας.

Ο Δήμος Δερύνειας ευχαριστεί επίσης όλες τις Εταιρείες, Οργανωμένα Σύνολα και πολίτες που συνεισέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο για στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού μέσα από το Λαϊκό Παζαράκι της Επιτροπής Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας, των οποίων το όνομα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου.