Συμμετοχή Δήμου Δερύνειας στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Europe for Citizens και Erasmus+
Συμμετοχή Δήμου Δερύνειας στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Συμμετοχή Δήμου Δερύνειας στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Ο Δήμος Δερύνειας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς ενδιαφερόμενα άτομα όπως συμμετάσχουν στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Europe for Citizens και Erasmus+ από τις 11 – 14 Οκτωβρίου 2019.

Στα προγράμματα συμμετέχουν οι εταίροι του Δήμου Δερύνειας, Δήμοι και Οργανισμοί από Ουγγαρία, Τσεχία, Ιταλία, Σλοβενία, Μάλτα, Ισπανία, Πολωνία, Ρουμανία, Γερμανία, Μοντενέγρο, Πορτογαλία, Λετονία, Ελλάδα και Σερβία.

Τα προγράμματα τα ξεκινήσουν με την κεντρική εκδήλωση Europe For Citizens, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 η ώρα 7:30μμ στο αμφιθέατρο Δερύνειας.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Δερύνειας και οι Sbandieratori Delle Sette Contrade Di Orte Ιταλίας.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες του Δήμου Δερύνειας συμπεριλαμβάνεται και η διοργάνωση θαλασσινών δραστηριοτήτων στην περιοχή «Λάντα» Αγίας Νάπας την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 από τις 9:00πμ μέχρι το μεσημέρι, όπως και η διοργάνωση αγώνων beach volley, η οποία γίνεται σε συνεργασία με την «Αναγέννηση» Δερύνειας.