ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η Υπηρεσία Καθοδήγησης Καριέρας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο προσφέρει στους νέους διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικών αναγκών, καθοδήγηση και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Οι πυλώνες δράσης της Υπηρεσίας είναι:

  • Εξατομικευμένη καθοδήγηση από Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και καθοδήγησης καριέρας. Ο κάθε νέος μπορεί να διευθετήσει προσωπικό ραντεβού με έναν εκ των συμβούλων μας έτσι ώστε να λάβει εξατομικευμένη συμβουλευτική. Τα ραντεβού πραγματοποιούνται σε όλα τα Πολύκεντρα Νεολαίας σε όλες τις επαρχίες και είναι δωρεάν.
  • Παροχή τεστ δεξιοτήτων: Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο μπορεί να οδηγήσει τους νέους στην αυτογνωσία και να τους καθοδηγήσει στην πιο κατάλληλη επιλογή κλάδου σπουδών και επαγγελματικής κατεύθυνσης. Οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου μπορούν να κάνουν δωρεάν το τεστ και στη συνέχεια να γίνει ανάλυση των αποτελεσμάτων του από τους συμβούλους μας.

 

Τα ραντεβού για την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου πραγματοποιούνται στο Πολύκεντρο Νεολαίας Αμμοχώστου, Ηλία Τηλαύγη 6 στη Σωτήρα. Για διευθέτηση ραντεβού με τον Σύμβουλο του Οργανισμού Νεολαίας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πολύκεντρο Νεολαίας Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23722292 (μεταξύ 10:00-16:00 τις Καθημερινές & 09:00-13:00 τα Σάββατα) ή στο e-mail [email protected].