12 Ιουνίου 2014

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Εφήβων, 12 Ιουνίου 2014

12 Ιουνίου 2014

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Εφήβων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 8:30μ.μ. στην καφετέρια «Local» με κωδικό αριθμό ΕΕ 6/2014.

Παρόντες

Δήμαρχος, Πρόεδρος - Δήμαρχος, Πρόεδρος

Λούκας Πολυκάρπου - Δημοτικός Σύμβουλος

Κώστας Ιωάννου - Αστυνομικός της Γειτονιάς

Κωνσταντίνα Αδάμου - Μέλος

Χριστίνα Βραχίμη - Μέλος

Κυριακή Αδάμου - Μέλος

Έλενα Λυσάνδρου - Μέλος

Μαρία Καππαή - Μέλος

Μαρία Ζάνη - Μέλος

Γιάννης Ζάνης - Μέλος

Μαρία Λυσάνδρου - Μέλος


Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Εφήβων καλωσόρισε τα μέλη της Επιτροπής και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αστυνομικό της Γειτονιάς κ. Κώστα Ιωάννου για την παρουσία του.

1. Αστυνομικός της Γειτονιάς

Ο Αστυνομικός της Γειτονιάς ενημέρωσε τα μέλη για το πρόγραμμα «Παρατηρητής της Γειτονιάς» και παρότρυνε τους νέους να ενταχθούν στο πρόγραμμα ώστε να βοηθούν στο έργο της Αστυνομίας.  

2. Στρατεύσιμοι σειράς 1996Β

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη ότι καθορίστηκε το καθιερωμένο δείπνο προς τους στρατεύσιμους 1996Β, για τη Δευτέρα 30 Ιουνίου και ώρα 8:30μ.μ. στη Ψησταριά «Φλώρης».

Θα διεξαχθεί επίσης φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των νέων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Αστυνομίας πριν την κατάταξη τους στο στρατό.

3. Καταγραφή εκθεμάτων του Υπαίθριου Μουσείου Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα μέλη της Επιτροπής για καταγραφή των εκθεμάτων του Υπαίθριου Μουσείου Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων, ο Δήμαρχος πρότεινε στα μέλη τις ημερομηνίες 13, 16 και 18 Ιουνίου όπου είναι στη διάθεση τους και ο κ. Παναγιώτης Πλατής για να τους καθοδηγήσει.

4. Πάρτι Επιτροπής Εφήβων

Αποφασίστηκε η διοργάνωση Πάρτι από την Επιτροπή Εφήβων στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων στις 6 Ιουλίου 2014.

Το θέμα θα συζητηθεί λεπτομερώς στην επόμενη συνεδρία της Επιτροπής.

5. Συμμετοχή με περίπτερο στο 9ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Φράουλας

Τα μέλη της Επιτροπής εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους από τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ.  Βοήθησαν στη διάθεση του τιμοκαταλόγου στην είσοδο του γηπέδου, στη διάθεση του παγωτού φράουλας και στο περίπτερο της Επιτροπής Εφήβων όπου πωλήθηκαν όλα τα είδη που διέθεταν.

6. Διάφορα

Η επόμενη συνεδρία της Επιτροπής ορίστηκε για την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 και ώρα 8:30μ.μ. στην καφετέρια «Λεωφόρος».

Άντρος Γ. Καραγιάννης
Δήμαρχος