16 Οκτωβρίου 2014

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Εφήβων, 16 Οκτωβρίου 2014

16 Οκτωβρίου 2014

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Εφήβων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8:00μ.μ. στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων με κωδικό αριθμό ΕΕ 8/2014.

Παρόντες

Άντρος Γ. Καραγιάννης - Δήμαρχος, Πρόεδρος

Μαρία Λουΐτζη - Μέλος

Γεωργία Θειακού - Μέλος 

Κυριακή Αδάμου - Μέλος

Κωνσταντίνα Αδάμου - Μέλος

Παναγιώτα Λυσάνδρου - Μέλος

Χρυστάλλα Σαββίδη - Μέλος

Άντρεα Καμηλάρη - Μέλος

Φωτεινή Τόφια - Μέλος

Φλωρεντία Αναστασίου - Μέλος

Χριστίνα Βραχίμη - Μέλος

Ελευθερία Γιαννούκου - Μέλος

Έλενα Λυσάνδρου - Μέλος


Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα μέλη στην πρώτη συνεδρία της Επιτροπής μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και με ικανοποίηση παρατήρησε ότι ενταχθήκαν και νέα μέλη στην Επιτροπή.

Συζητήθηκαν τα πιο κάτω θέματα:

1. Δραστηριότητες Επιτροπής Εφήβων – «Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος»

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη ότι την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος» στη Λεωφόρο Ελευθερίας και εισηγήθηκε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης με τις πιο κάτω δραστηριότητες.   

(α)Να πωλούν κρέμες και σαπούνια με άρωμα φράουλας και τα έσοδα είτε να δοθούν στην Επιτροπή Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας για ενίσχυση του ταμείου της, είτε να δημιουργηθεί ταμείο από την Επιτροπή Εφήβων.

(β)Μπορούν να περιφέρονται στο χώρο της εκδήλωσης ως Μασκότ για να δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα ανάμεσα στον κόσμο.

(γ)Στο χώρο της εκδήλωσης θα κυκλοφορεί τρενάκι όπου μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους μικροί και  μεγάλοι.  Τα μέλη της Επιτροπής μπορούν να συντονίζουν τον κόσμο και να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά στο τρενάκι.

2. Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου ή Αποκριάτικου Πάρτι

Τα μέλη θα αποφασίσουν κατά πόσον θα διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικο ή Αποκριάτικο Πάρτι.

3. Διάφορα

-Τα μέλη ζήτησαν να παρευρεθούν στη συνεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού στις 21 Οκτωβρίου που θα συζητήσει το θέμα της «Χριστουγεννιάτικης Λεωφόρου».

-Τα μέλη εισηγήθηκαν όπως στην επόμενη συνεδρία παρευρεθούν οι Φαρμακοποιοί  Άντρη Μαυρόγιαννου, Ανδρέας Καμηλάρης, Νίκος Λίλης, Κώστας Κάτζης, Αντρέας Χριστοδούλου και Ελένη Κύζα, για να τους μιλήσουν για το επάγγελμα τους.

-Εισηγήθηκαν επίσης να διοργανωθεί οργανωμένη επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, για να ενημερωθούν για τον Κλάδο της Μαιευτικής και Νοσηλευτικής.

Τέλος αποφασίστηκε όπως οι συνεδριάσεις της Επιτροπής γίνονται μέρα Δευτέρα και η επόμενη συνεδρία ορίστηκε για τις 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:30μ.μ. στην καφετέρια Local.

 

Άντρος Γ. Καραγιάννης
Δήμαρχος