19 Μαΐου 2014

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Εφήβων, 19 Μαΐου 2014

19 Μαΐου 2014

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Εφήβων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και ώρα 8:30μ.μ. στην καφετέρια «Το Πόστο» με κωδικό αριθμό ΕΕ 5/2014.

Παρόντες

Άντρος Γ. Καραγιάννης - Δήμαρχος, Πρόεδρος

Αννίτα Μιχαήλ - Δημοτικός Σύμβουλος

Γιάννης Ζάνης - Μέλος

Μαρία Ζάνη - Μέλος

Χριστίνα Βραχίμη - Μέλος

Ειρήνη Κουλλαπή - Μέλος

Παναγιώτα Λυσάνδρου - Μέλος   

Γεωργία Θειακού - Μέλος

Κωνσταντίνα Αδάμου - Μέλος

Χρυστάλλα Σαββίδη - Μέλος

Μαρία Σταύρου - Μέλος


Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής καλωσόρισε τα μέλη της Επιτροπής στην 5η Συνεδρία όπου συζητήθηκαν τα πιο κάτω θέματα:

1. Καταγραφή αντικειμένων Υπαίθριου Μουσείου Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη ότι στο Υπαίθριο Μουσείο σε όλα τα δωμάτια των παραδοσιακών επαγγελμάτων, έχουν τοποθετηθεί λεζάντες με το όνομα του κάθε εκθέματος, σε τρεις γλώσσες.

Ζήτησε από τα μέλη να ελέγξουν τις λεζάντες σύμφωνα με τον κατάλογο που θα τους δοθεί και να καταγράψουν τυχόν λάθη και παρατηρήσεις τους.

Τα μέλη πρόθυμα θα αναλάβουν τον έλεγχο μεταξύ 10 και 16 Ιουνίου.

2. 4α Περιβαλλοντικά Βραβεία Green Dot Κύπρου

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη ότι ο Δήμος μας είναι υποψήφιος για βράβευση από τα 4α Περιβαλλοντικά Βραβεία Green Dot Κύπρου.

Ευχαρίστησε τους έφηβους για τη συμβολή τους στην εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ανακύκλωση και τους κάλεσε να ψηφίσουν το Δήμο και να παροτρύνουν και άλλους να πράξουν το ίδιο.

3. Συμμετοχή με περίπτερο στο 9ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Φράουλας

Η Επιτροπή Εφήβων σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας θα συμμετέχουν με περίπτερο στο 9ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Φράουλας.

Στο περίπτερο θα πωλούνται διάφορα αναμνηστικά τα οποία θα έχουν σχέση με τη φράουλα.

Για καλύτερο συντονισμό ορίστηκε συνεδρία την Παρασκευή 23 Μαΐου και ώρα 1:00μ.μ.

4. Διάφορα

Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως σε συνεργασία με τον Αστυνομικό της Γειτονιάς και νέους του Δήμου πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ νέων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Αστυνομικών πριν την κατάταξη των νεοσύλλεκτων στην Εθνική Φρουρά.

Η επόμενη συνεδρία ορίστηκε για την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 8:30μ.μ. στην καφετέρια Local, στην οποία θα συζητηθεί η διοργάνωση καλοκαιρινού Party από την Επιτροπή Εφήβων.


Άντρος Γ. Καραγιάννης
Δήμαρχος