ΘΗΜΩΝΙΑ

Περνώντας από τόπους μακρινούς και ντόπιες παραδοσιακές γειτονιές και ψάχνοντας πάντοτε για αρώματα και γεύσεις αυθεντικές, αλλιώτικες και αγαπημένες, μαζέψαμε τις συνταγές τις γνήσιες, τις αληθινές …τις μοναδικές.

Με αυτό το ταξίδι δεθήκαμε, ταυτιστήκαμε, και δημιουργήσαμε το όνειρο ζωής, τη Θημωνιά και με σεβασμό και αγάπη θα μοιραζόμαστε μαζί όλα αυτά που με πάθος και μεράκι θα δημιουργούμε καθημερινά.

Κλείνουμε τα μάτια και προσπαθούμε να ονειρευτούμε το τέλειο, αλλά αυτό δυστυχώς φαίνεται πως δεν υπάρχει αλλά εμείς δεν θα τα ‘βάλουμε’ κάτω. Είναι πολύ όμορφο να δημιουργείς γεύσεις μοναδικέςκαι ο καθένας να κρατάει στο μυαλό του μια ωραία ανάμνηση. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο να μαγειρεύεις ή να φτιάχνεις γλυκά και αυτά να αρέσουν από το πιο μικρό παιδάκι μέχρι τον παππού και τη γιαγιά μας.

Αυτό είναι και η μεγάλη μας αγωνία, αλλά και ταυτόχρονα η μεγάλη μας πρόκληση που μας πεισμώνει ολοένα και πιο πολύ γιατί αγαπάμε πραγματικά το αλλιώτικο που αγκαλιάζει τις ρίζες μας αλλά και το σύγχρονο στοιχείο. Ακόμα πιο συγκινητικό είναι να ετοιμάζεις ένα παραδοσιακό ψωμί με προζύμι για να το συνδυάσεις και με όλα τα φαγητά και το αποτέλεσμα να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το όνειρο και η ζωή μας απλά εδώ συνεχίζουν και σας προσκαλούμε να τα ζήσουμε και απολαύσουμε μαζί…

Σας ευχαριστούμε


MapGallery